Forestconsult

Ellen

In 2015 ben ik gestart met mijn eigen praktijk KIES-coach Ellen Roeland. Na lange tijd in de kinder- en jeugdpsychiatrie werkzaam geweest te zijn, gevolgd door verschillende functies binnen jeugdzorg, ben ik mij verder gaan specialiseren in de uitdagingen waar gescheiden ouders en hun kinderen tegen aan lopen. KIES staat voor Kind In Een Scheiding. Ik bied ondersteuning aan kinderen bij het verwerken van en versterken na de scheiding. Ouders ondersteun ik bij het vormgeven van hun ouderschap na scheiding.

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Alle drie met hun unieke persoonlijkheid en eigen uitdagingen. Mijn leerschool als moeder heeft mij zeker gevormd in wie ik ben als jeugd- en gezinswerker. Blij zijn met de successen en mild zijn ten aanzien van momenten van falen.

Ik wandel graag een stukje mee met kinderen en ouders die een scheiding meemaken om hen te ondersteunen in een periode die zo overweldigend en emotioneel kan zijn.  De laatste jaren komt er steeds meer aandacht voor de thematiek rondom hoogconflict scheidingen. De cijfers liegen er niet om.

Bij Forestconsult zet ik mij in om ouders te begeleiden bij het uitvoeren van parallel ouderschap, waarbij focus weggaat bij de strijd en jijzelf, je ouderschap en je kind weer goed in beeld komen!

Ellen Roeland

 

 

Mijn werkstijl kenmerkt zich door een mix van gedrevenheid, interesse, sensitief zijn en humor. Humor verzacht en schept ruimte!

 

%d bloggers liken dit: