Forestconsult

Ontmoetingsavond

Ontmoetingsavond 7 juni 2022 - Van wij naar jij en ik

Na een scheiding is er een reorganisatie van wij naar jij en ik. Een nieuwe identiteit vormen is een klus. Hoe doe je dat. Wat gebeurt er allemaal.
Samen delen, helen en elkaar ontmoeten. Bijdrage: € 12,50 Aanmelden voor 3 juni via mail Programma is van 20.00 - 22.00 uur in Houten.

ALS SCHEIDING JE LEVEN TREFT….

Regelmatig horen we van bezoekers dat ze al zo lang op zoek zijn naar een plek waar men herkenning vindt. Elkaar kunnen bemoedigen, tips kunnen geven. Of gewoon gezellig samen kunnen zijn rond een thema dat men raakt.

 
De doelgroep: gescheiden christenen staan vaak aan de zijlijn van het leven. Dat kan zijn omdat een alleenstaande-ouder zijn of haar handen vol heeft aan het organiseren van het gezin, werk en het huishouden.

Het kan ook zijn dat men een “vergeten groep” is binnen de kerk of in de samenleving. Of dat men zich zo gekwetst voelt en de contacten ‘naar buiten’ veel onzekerheid en angst oproepen.

Om daar een positieve tegenhanger in te kunnen zijn, organiseren we in Houten diverse ontmoetingsavonden. Voor meer informatie verwijs ik je naar de agenda

Na elke ontmoetingsavond wordt er een nieuwsbrief verstuurd.  Heb je interesse in de nieuwsbrief? Laat het ons weten.