Forestconsult

Ontmoetingsavond

Ontmoetingsavond 1 november 2022 -
Gebroken, maar toch heel.

Een scheiding doet iets met jou als mens. Schaamte, schuldgevoel, falen, noem maar op.
Maar is dat eigenlijk wel zo? Je voelt je gebroken, maar toch heel.
Bijdrage: € 12,50 Aanmelden voor 28 oktober via mail

Samen delen, helen en elkaar als mede-christenen in hetzelfde schuitje ontmoeten. Programma is van 20.00 - 22.00 uur in Houten

Dinsdagavond 17 Januari 2023 – Houten

Thema: Vergeven?!
Wanneer het zand wat is gaan liggen is er tijd om stil te staan bij wat ‘het’ jou gedaan heeft. Vroeg of laat komt de vraag: Kan de ander mij vergeven? Kan ik de ander vergeven? Een lastig thema. We hopen deze avond het gesprek over dit thema aan te gaan.

Samen delen, helen en elkaar ontmoeten.
Bijdrage: € 12,50
Aanmelden voor 28 oktober via  12.00 uur via mail

ALS SCHEIDING JE LEVEN TREFT….

Regelmatig horen we van bezoekers dat ze al zo lang op zoek zijn naar een plek waar men herkenning vindt. Elkaar kunnen bemoedigen, tips kunnen geven. Of gewoon gezellig samen kunnen zijn rond een thema dat men raakt.

 
De doelgroep: gescheiden christenen staan vaak aan de zijlijn van het leven. Dat kan zijn omdat een alleenstaande-ouder zijn of haar handen vol heeft aan het organiseren van het gezin, werk en het huishouden.

Het kan ook zijn dat men een “vergeten groep” is binnen de kerk of in de samenleving. Of dat men zich zo gekwetst voelt en de contacten ‘naar buiten’ veel onzekerheid en angst oproepen.

Om daar een positieve tegenhanger in te kunnen zijn, organiseren we in Houten diverse ontmoetingsavonden. Voor meer informatie verwijs ik je naar de agenda

Na elke ontmoetingsavond wordt er een nieuwsbrief verstuurd.  Heb je interesse in de nieuwsbrief? Laat het ons weten.