Forestconsult

Ontmoetingsavond

kasteelmethek
Kasteel Op Sypesteyn Loosdrecht

ALS SCHEIDING JE LEVEN TREFT….

Regelmatig horen we van bezoekers dat ze al zo lang op zoek zijn naar een plek waar men herkenning vindt. Elkaar kunnen bemoedigen, tips kunnen geven. Of gewoon gezellig samen kunnen zijn rond een thema dat men raakt.
De doelgroep: gescheiden christenen staan vaak aan de zijlijn van het leven. Dat kan zijn omdat een alleenstaande-ouder zijn of haar handen vol heeft aan het organiseren van het gezin, werk en het huishouden.
Het kan ook zijn omdat men een “vergeten groep” is binnen de kerk of samenleving. Een andere reden kan zijn dat men zo beschadigd is dat de contacten naar buiten veel onzekerheid en angst oproepen.

Om daarin een positieve tegenhanger te kunnen zijn. organiseren we in Houten diverse ontmoetingsavonden. Voor meer informatie verwijs ik je naar de agenda

Op 29 september 2018 heeft er een mooie HerfstEvent  plaats gevonden. We waren te gast in de tuin van het Kasteel Op Sypesteyn. Met goede sprekers als Ds. G.A. Van den Brink en André RouvoetAls afsluiting was er een gezellige BBQ.  Deze dag is zeker voor herhaling vatbaar. 

Lezing Ds. G.A. van den Brink

Na elke ontmoetingsavond wordt er een nieuwsbrief verstuurd.  Heb je interesse in de nieuwsbrief? Laat het ons weten.

Forestconsult | Ikzoekchristelijkehulp
Ik zoek christelijke hulp
Forestconsult | SCAG
Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg
Forestconsult | RBCZ
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.
Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden
%d bloggers liken dit: