Forestconsult

Vergoedingen

Vergoedingen:
Forestconsult staat geregistreerd bij de LVPW,  RBCZ ,bij de SCAG. NVRG en SKJ.   Daarnaast zijn we in het bezit van het Christelijk keurmerk. Daardoor is het mogelijk om (gedeeltelijke) vergoeding te krijgen vanuit het aanvullende pakket van uw verzekering. En tevens ook Pro life.

Staat uw verzekeringsmaatschappij niet in bovenstaande lijst, informeert u dan zelf bij uw (AV)verzekering of de kosten worden vergoed.

Gemeente; Forestconsult heeft  m.i.v. 1-1-2019 een contract voor jeugdhulp, met de gemeente Lekstroom:  Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Lopik, Zederik en Leerdam. De Vijfheerenlanden. En Utrecht West: Woerden, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht, Ronde Venen. Vanaf 1-1-2022 zal Stichtse Vecht helaas niet meer tot onze contracten behoren. 

Je ouders kunnen naar het Sociaal Team van jouw gemeente gaan om je hulpvraag in te dienen en aan te geven dat je graag geholpen wilt worden door Forestconsult.

Wil je liever eerst een kennismaking met mij? Bel of mail, voor een (telefonische) afspraak van een half uur. Daarin kan je aangeven wat jouw behoefte is en of er een klik is voor een goede samenwerking.

Staat jouw gemeente er niet bij?  Hebben je ouders geen aanvullende verzekering? Dan is het mogelijk om via het sociaal team van jouw gemeente een Persoons Gebonden Budget (PGB) aan te vragen.   Vraag bij jouw  gemeente welke mogelijkheden er zijn.

Kerkelijke gemeente: Er zijn diverse kerkelijke gemeente die een bijdrage voor de gevraagde hulp willen leveren. Je kan zelf contact opnemen bij de diaconie van je gemeente.

Werk: Er zijn diverse werkgevers die het belangrijk vinden dat hun werknemer goed functioneert. Er kunnen echter omstandigheden zijn dat dit niet zo is.  Het is mogelijk dat jouw werkgever de kosten van het traject op zich wilt nemen. Bespreek met je werkgever wat de mogelijkheden zijn.  Er zijn werkgevers die een abonnement hebben bij Pulso. Via deze organisatie kan men zich aanmelden voor een begeleidingstraject.

Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden
Forestconsult | RBCZ
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.
Forestconsult | Ikzoekchristelijkehulp
Ik zoek christelijke hulp
Forestconsult | SCAG
Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg
%d bloggers liken dit: