Forestconsult

Individuele begeleiding

.

Rouwverwerking

Een scheiding is een rouwproces. Wanneer je merkt dat het niet meer lukt om alle ballen in de lucht te houden. Je geen kleur meer in je leven ziet of alles om je heen als dof ervaart. Wordt het donker en somber om je heen. Alles voelt nog zwaarder. De tijd dat je de schouders er onder kon zetten lijkt voorbij. Misschien is de scheiding al langer geleden. Mogelijk heb je nu pas tijd om echt na te denken over wat er is gebeurd. 

Doordat ik als ervaringsdeskundige deze fase herken en gebruik maak van mijn deskundigheid  wil ik graag naast je lopen. Er zijn diverse methodieken waardoor je weer zicht op jezelf kan krijgen. 

Arbeidsgerelatieerde problematiek

Wanneer het thuis niet fijn gaat heeft het zijn invloed op de werkvloer.  Wanneer een werknemer zich niet prettig voelt binnen zijn job, heeft dit ook weer invloed op het ziekteverzuim.  Deze cirkel beïnvloed elkaar tijdens het herstel.

Het is van belang dat er een spoedig herstel en een snelle werkhervatting plaats kan vinden.  Aarzel niet om contact met mij op te nemen. 

Andere problematiek

Speelt ADHD een rol in jouw relatie of gezin? ADHD brengt veel creativiteit en initiatieven. Echter kan het ook een bron van conflicten worden. Blijf er niet mee lopen en zoek samen hulp om op een effectieve manier elkaar te stimuleren en te ondersteunen. 

Ik ben vergeten om mijn ding te doen, dat mij helpt om mijn dingen niet te vergeten, dat is het ding wat ik ben vergeten te doen… ehh wat??? #ADHDNederland

%d bloggers liken dit: