Het is ontzettend fijn als jullie gelukkig zijn in jullie relatie. In het begin lijkt het samen ook vanzelf te gaan. Echter, een relatie is een werkwoord. Het is fijn als je maatjes kan zijn. Maar hoe snel gebeurd het niet dat er een kink in de kabel komt? Donkere wolken lijken zich ineens samen te pakken. Verbaasd kijk je er naar. Hoe kan je dit doorbreken?

De patronen die naar verloop van jullie relatie ontstaan worden gevormd door jullie als individuen en wat jullie hebben meegenomen vanuit jullie gezin van herkomst. Met o.a. systeemtheorie leren we kijken naar de vraag achter het gedrag. Aan de buitenkant lijkt een meningsverschil te gaan over de kastdeuren die open blijven staan. Maar aan de binnenkant gaat het over iets anders. Over het gevoel van niet de moeite waard zijn om de kastjes dicht te doen. Of dat ADHD een rol kan spelen waardoor bepaalde taken vergeten worden. Of op de lange baan geschoven. Als het maar vaak genoeg gebeurd, kunnen er allerlei irritaties ontstaan die steeds grotere vormen gaan aannemen.

Blijf hier niet mee rondlopen. Trek tijdig aan de bel. Door samen te ontdekken welke patronen bij jullie een rol spelen, kan je negatieve cirkels doorbreken.

Ineens zie je alleen maar donkere wolken om je heen...
Ineens zie je alleen maar donkere wolken om je heen...

Dit delen:

Vind ik leuk:

Like Laden…
%d bloggers liken dit: