06 146 28 389 info@forestconsult.nl

Klachten

Crossing

Wij doen er alles aan om je op een goede en respectvolle manier te begeleiden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. We komen graag met je hierover in gesprek. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit.

(06) 146 28 389 of annelies@forestconsult.nl

Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kan je gebruik maken van een klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging: www.lvpw.nl. Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met jou gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.
Forestconsult is aangesloten bij de Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). We vallen onder het Klacht- en Tuchtrecht van de RBCZ/TCZ als Registertherapeut.

Overige ZZP-ers hebben hun eigen persoonlijke beroepsregistraties en klachtenprocedures bij het SKJ, NVRG, NVPA, LVPW. Bent u ontevreden over een collega hulpverlener mail naar info@forestconsult.nl. Bent u tevreden? Vertel het anderen.

Forestconsult is geregistreerd bij:

  • De Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkers. (LVPW)
  • Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. (RBCZ)
  • De Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijze (SCAG)
  • De Stichting Kwaliteitsregistratie Jeugd (SKJ)
  • De Nederlandse Vereniging voor Relatie-en Gezinstherapie. (NVRG)
  • AGB-Code. Zorgverlener: 90040157
  • AGB-Code. Praktijk: 90018591

Praktijkadres

De Molenoffice
Papiermolen 26-38, kamer 3.01 t/m 3.04
3994 DK Houten

Klachtrecht

Als Registertherapeut vallen we onder het Klacht- en Tuchtrecht van de RBCZ/TCZ en zijn we aangesloten bij de Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) op de geneeskundige Privacy; conform de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO)

Nieuwsbrief