Forestconsult

100% Forestconsult

Bossen zuiveren de lucht en geven mensen nieuwe kracht. Bossen bestaan uit bomen. Allemaal uniek in hun soort. Net als mensen. Elke boom heeft zijn eigen takken en wortels en jaarringen. Door de jaren heen, word je sterker en sta je steviger geworteld.

De naam Forestconsult is gebaseerd op Bos, achternaam van oprichter Annelies Bos. Sinds 2008  begeleidt ze gescheiden ouders en is jeugd- en relatietherapeut. Annelies heeft zelf ervaren hoe je stormen kunt overleven en hier sterker uit kunt komen. Samen met het team van Forestconsult ondersteunt ze zowel jongeren, volwassenen, stellen en gezinnen.

Begeleiding bij scheiding

Eén van de specialisaties van Forestconsult is het ondersteunen van gezinnen tijdens en na een scheiding. Bekijk de agenda voor de ontmoetingsavonden over scheiden en alles wat daarbij komt kijken.

Hulp voor jongeren

Forestconsult is er ook voor jongeren die tegen problemen aanlopen. Van moeite hebben met het maken van een planning, het hebben van depressieve gevoelens of het verwerken van een verhuizing. Jongeren kunnen bij ons terecht voor een individueel traject. Ouders geven we handvatten mee in opvoedondersteuning.