06 146 28 389 info@forestconsult.nl

Master contextuele benadering

Onderzoekspresentatie:  Master Contextuele Benadering

Voor de Master Contextuele benadering presenteren Nif en Annelies, op vrijdag 29 september, hun onderzoek op de Christelijke Hogeschool Ede.

Zie je mij?
Nif zal het hebben over hoe de meerzijdig partijdigheid vanuit een hulpverlener vorm krijgt binnen complexe scheiding. Zie je mij?  Ouders voelen zich niet altijd gehoord binnen een complexe scheiding. Tijdens dit onderzoek zal Nif collega’s vragen of er opnames gemaakt mogen worden om te kunnen onderzoeken hoe meerzijdig partijdigheid een plaats krijgt binnen de sessies. Overigens worden deze opnames alleen in overleg met de betrokkenen gedaan.

Zie jij mij - Nif
Hey ik kom dit weekend niet - Annelies

Hey, ik kom het weekend niet!

Annelies zal tijdens haar onderzoek op zoek gaan naar de uitingen van loyaliteit bij jongeren waarvan de ouders gescheiden zijn en er sprake is van contactverlies. Dit onderzoek zal vooral plaatsvinden middels interviews met volwassenen tussen de 18-35 jaar en 35 jaar en ouder. Interessant is om te kijken om er verschil in levensfase is ten aanzien van de beleving contactverlies en loyaliteit in de puberteitsfase.

Mail ons

info@forestconsult.nl

of

Bel ons

00 31 (0) 6 146 28 389

Forestconsult is geregistreerd bij:

  • De Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkers. (LVPW)
  • Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. (RBCZ)
  • De Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijze (SCAG)
  • De Stichting Kwaliteitsregistratie Jeugd (SKJ)
  • De Nederlandse Vereniging voor Relatie-en Gezinstherapie. (NVRG)
  • AGB-Code. Zorgverlener: 90040157
  • AGB-Code. Praktijk: 90018591

Praktijkadres

De Molenoffice
Papiermolen 26-38, kamer 3.01 t/m 3.04
3994 DK Houten

Klachtrecht

Als Registertherapeut vallen we onder het Klacht- en Tuchtrecht van de RBCZ/TCZ en zijn we aangesloten bij de Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) op de geneeskundige Privacy; conform de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO)

Nieuwsbrief