06 146 28 389 info@forestconsult.nl

Annelies Bos

Crossing

Annelies

Systeemtherapeutisch Werker
Jeugd- en Gezinsprofessional
Eigenaar Forestconsult

ls moeder van 3 zonen, kwam ik in 2012 alleen te staan. Het proces van scheiden, verwerken, en weer toekomstperspectief zien, heb ik aan den lijve ervaren.

Als alleenstaand ouder heb ik gemerkt hoe zwaar dit kan zijn. Het zoeken naar een balans, maar realiseren dat die er niet zomaar is, kost tijd, verdriet en energie. Niet alle dingen zijn maakbaar in dit leven.

In mijn proces merkte ik dat er weinig hulpverlening is die jou echt begrijpt. Het proces van scheiden, rouwen, onthechten en aanvaarden moet je alleen door. Ik merkte dat ik voor mijn scheiding anders tegen deze processen aankeek, dan nu achteraf. Dat zette mij tot nadenken en heeft mij gebracht waar ik nu sta. Ik heb stormen overleefd. En nu mag ik uitdelen en naast de ander staan in herkenning, maar ook in het vooruit kijken. Er is leven na een scheiding.

Naast mijn praktijk heb ik vanaf 2008-2019 ervaring opgedaan bij het KOC en later het Leger des Heils voor intensieve ambulante begeleiding in gezinnen. De laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de samenwerking met het gedwongen kader van Onder Toezicht Stelling (OTS).

Forestconsult logo

Bel ons

00 31 (0) 6 146 28 389

Annelies

Annelies

Systeemtherapeutisch Werker
Jeugd- en Gezinsprofessional
Eigenaar Forestconsult

Ellen

Ellen

Jeugd- en Gezinsprofessional Ouderschap Na Scheiding

Nif Tatters

Nif

Systeemtherapeutisch Werker
Jeugd- en Gezinsprofessional

Annewieke van Eijsden

Martine

Begeleiding ouderschap na scheiding

Monique Verheyen

Monique

Systeemtherapeutisch Werker
Jeugd- en Gezinsprofessional

Gert Verdouw

Anthea

Jeugd- en gezinsprofessional complexe scheidingen

Julia Kuzee

Anna

Administratief medewerkster

Forestconsult is geregistreerd bij:

  • De Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkers. (LVPW)
  • Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. (RBCZ)
  • De Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijze (SCAG)
  • De Stichting Kwaliteitsregistratie Jeugd (SKJ)
  • De Nederlandse Vereniging voor Relatie-en Gezinstherapie. (NVRG)
  • AGB-Code. Zorgverlener: 90040157
  • AGB-Code. Praktijk: 90018591

Praktijkadres

De Molenoffice
Papiermolen 26-38, kamer 3.01 t/m 3.04
3994 DK Houten

Klachtrecht

Als Registertherapeut vallen we onder het Klacht- en Tuchtrecht van de RBCZ/TCZ en zijn we aangesloten bij de Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) op de geneeskundige Privacy; conform de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO)

Nieuwsbrief