06 146 28 389 info@forestconsult.nl

Anthea Huizer

Crossing

Anthea

Jeugd- en gezinsprofessional complexe scheidingen

Even voorstellen…

In de afgelopen jaren mocht ik moeder worden van twee zoons. Ook zijn er drie stiefkinderen op mijn pad gekomen. Zo vorm ik samen met mijn man een dynamisch –stief- gezin van zeven personen. Zoals een ieder met een gezin kan beamen, het is soms topsport. Inmiddels heb ik aan der lijve ondervonden dat een stiefgezin een continue olympisch spel is. Het is hard werken, ik krijg niet alles wat ik wens, ik verlang naar veel, blessures komen en gaan en soms is daar die winst!

Na lange tijd werkzaam te zijn geweest binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie, verlegde ik mijn kaders naar de volwassen kant. Zo kwam ik te werken binnen de acute psychiatrie waar ik mij verder mocht bekwamen in vele prachtige facetten die de psychosociale hulpverlening rijk is. Het werken met mensen in een kwetsbare periode van hun leven, zoekend samen met het familie,- en professionele systeem naar een zo optimaal mogelijke behandeling en benadering is waaraan ik graag een bijdrage lever.

Even aanhaken?

Graag wil ik jou als ouder begeleiden bij jouw rol in deze topsport. Wil ik samen zoeken naar de punten waar je winst kunt behalen, de uitdagingen die je tegen komt aangaan, maar vooral wil ik je stimuleren om in de spiegel te kijken. Wat zie ik? Waar kan ik het anders doen om uiteindelijk te komen bij dat stuk wat het beste is voor mijn gezin.

Even kennismaken?

 

Forestconsult logo

Bel ons

00 31 (0) 6 146 28 389

Annelies

Annelies

Systeemtherapeutisch Werker
Jeugd- en Gezinsprofessional
Eigenaar Forestconsult

Ellen

Ellen

Jeugd- en Gezinsprofessional Ouderschap Na Scheiding

Nif Tatters

Nif

Systeemtherapeutisch Werker
Jeugd- en Gezinsprofessional

Annewieke van Eijsden

Martine

Begeleiding ouderschap na scheiding

Monique Verheyen

Monique

Systeemtherapeutisch Werker
Jeugd- en Gezinsprofessional

Gert Verdouw

Anthea

Jeugd- en gezinsprofessional complexe scheidingen

Julia Kuzee

Anna

Administratief medewerkster

Forestconsult is geregistreerd bij:

  • De Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkers. (LVPW)
  • Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. (RBCZ)
  • De Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijze (SCAG)
  • De Stichting Kwaliteitsregistratie Jeugd (SKJ)
  • De Nederlandse Vereniging voor Relatie-en Gezinstherapie. (NVRG)
  • AGB-Code. Zorgverlener: 90040157
  • AGB-Code. Praktijk: 90018591

Praktijkadres

De Molenoffice
Papiermolen 26-38, kamer 3.01 t/m 3.04
3994 DK Houten

Klachtrecht

Als Registertherapeut vallen we onder het Klacht- en Tuchtrecht van de RBCZ/TCZ en zijn we aangesloten bij de Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) op de geneeskundige Privacy; conform de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO)

Nieuwsbrief