06 146 28 389 info@forestconsult.nl

Nif Tatters

Crossing

Nif

Systeemtherapeutisch Werker
Jeugd- en Gezinsprofessional

Als moeder van 3 kinderen weet ik dat het moederschap een rijkdom is, maar ook zeker niet gemakkelijk. Ik wil het graag goed doen, maar ook mij lukt dit zeker niet altijd. Opvoeden is een uitdaging waarin je de ene keer denkt: goed gelukt, en op een volgende moment: dit had ik beter anders kunnen doen. Een zoektocht waar niet één weg voor is. Perfect ouderschap bestaat in mijn optiek niet, en ik streef ernaar het taboe op niet-perfect ouderschap te doorbreken.

Ik begon mijn loopbaan in 2007 bij een kamertrainingscentrum voor jongeren. Na 4 jaar stapte ik over naar de intensieve ambulante gezinsbegeleiding, en dat doe ik nog steeds. Ik werk zowel in vrijwillig als gedwongen kader. De dynamiek, de verhalen, de geschiedenis en de verbinding die ik in gezinnen zie, blijven mij na 9 jaar nog altijd boeien.

Ieder gezin is uniek, maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat vaders en moeders het beste voor hun kinderen willen. Soms raken zij verstrikt in ingewikkelde patronen of conflicten. De uitdaging voor mij is telkens opnieuw om, samen met het gezin te ontwarren wat er gebeurt en te onderzoeken op welke manier er weer beweging kan komen. Zodat het gezin zelf weer vooruit kan.

Ik ben veel gescheiden ouders tegengekomen die verstrikt raakten in een spiraal van strijd. Ik vind het mooi om te zien dat het parallel ouderschap hen weer in hun kracht kan zetten om de verbinding met het kind te vergroten.

In 2018 ben ik intern opgeleid tot kinder- en jeugdcoach. In 2020 heb ik de opleiding Systeem therapeutisch werker afgerond. Daarnaast heb ik de training, Non violent resistance gedaan.

Forestconsult logo

Bel ons

00 31 (0) 6 146 28 389

Annelies

Annelies

Systeemtherapeutisch Werker
Jeugd- en Gezinsprofessional
Eigenaar Forestconsult

Ellen

Ellen

Jeugd- en Gezinsprofessional Ouderschap Na Scheiding

Nif Tatters

Nif

Systeemtherapeutisch Werker
Jeugd- en Gezinsprofessional

Annewieke van Eijsden

Martine

Begeleiding ouderschap na scheiding

Monique Verheyen

Monique

Systeemtherapeutisch Werker
Jeugd- en Gezinsprofessional

Julia Kuzee

Julia

Administratief medewerkster

Forestconsult is geregistreerd bij:

  • De Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkers. (LVPW)
  • Het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. (RBCZ)
  • De Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijze (SCAG)
  • De Stichting Kwaliteitsregistratie Jeugd (SKJ)
  • De Nederlandse Vereniging voor Relatie-en Gezinstherapie. (NVRG)
  • AGB-Code. Zorgverlener: 90040157
  • AGB-Code. Praktijk: 90018591

Praktijkadres

De Molenoffice
Papiermolen 26-38, kamer 3.01 t/m 3.04
3994 DK Houten

Klachtrecht

Als Registertherapeut vallen we onder het Klacht- en Tuchtrecht van de RBCZ/TCZ en zijn we aangesloten bij de Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) op de geneeskundige Privacy; conform de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO)

Nieuwsbrief